YENİ BİR İSİMLE YOLA DEVAM KARARI ALINDI

YENİ BİR İSİMLE YOLA DEVAM KARARI ALINDI

Süt ve Süt Ürünlerinde Faaliyet gösteren Çıldırlı Vural Kardeşler yeni bir isimle yola devam etme kararı aldı.

 İşletmeden yapılan açıklama ; 

Merhaba, 

         Yaklaşık 10 yıldır yürüttüğümüz süt ve süt ürünleri sektöründe, verdiğimiz hizmet ve karşılığında gördüğümüz ilgi, alaka ile ürün beğenisi bizleri fazlası ile onure etmiştir. Geldiğimiz noktada ÇILDIRVURALLAR olarak sizlerin damak tadına sunulan ürünlerimizi GÖYÇE ismiyle değiştirme kararı almış bulunmaktayız.

          ÇıldırVurallar ismiyle her ne kadar tüketicilerimize ulaşmış olsak ta kurumsal anlamda piyasada birden fazla VURALLAR adı altında Süt ve Süt Ürünleri sektöründe hizmet veren işletmelerin olması müşterilerimizin bizlere ulaşması veya diğer marka müşterilerinin gerek sosyal medya gerek E-Ticaret sitelerinden istediği Vurallar markalı ürünlere ulaşması sorun olmuştur. Yanlış yapılan Alışveriş sonrası ise damak tadında yaşadıkları memnuniyetsizliklerin önüne geçmek için Şirket olarak bizler isim değişikliğine gitme yolunu tercih etmiş bulunmaktayız.

Bu isim değişikliğinde hedeflerimizden biriside Vurallar Nakliye Gıda iletişim İnşaat Petrol İth.İhr.San Tc.Ltd.Şti adına uygun bölgemizin ötesinde ULUSAL bir marka yaratmaktır. 

            GÖYÇE ismi birkaç anlam ifade ettiği gibi bölgemizin de özelliklerini çağrıştırması tercihimiz olmuştur. 

            GÖYÇE : Bazı ağaçların dallarında biten yeşil yapraklı bitki anlamı taşısa da biz bu ismi yöremizden etkilenerek kelimelerin kısaltmalarından elde ettiğimiz bir isimdir.

           Özellik bölgemizde Çıldır Gölünün diğer bir isminin GÖY GÖL olarak söylenmesinden dolayı burada ki ‘’GÖY’’ ( MAVİ ve YEŞİL’ in karışımı) kelimesini kök olarak aldık. ‘’Ç’’ harfi ise Çıldır ilçemizi temsil etmesinden ‘’E’’ harfi ise Yaşadığımız yer anlamı taşıyan EL kelimelerinin kısaltmaları ile bir araya getirmemizle oluşan bir isim oldu.  

          GÖYÇE, MAVİ ÇILDIR ELİNDEN Sofralarınıza anlamı taşıyan bir Marka yarattık. Amacımız Mavinin ve yeşilin en güzel doğal halinden beslenen hayvanlarımızın sütlerinden üretilen ürünlerimizi sofralarımıza Çıldır dan göndermiş olmak.

           İnanıyoruz ki bu değişikliğe müşterilerimiz en kısa zamanda uyum sağlayacak, sofralarına ulaştırdığımız kaliteli ve lezzetli ürünlerimize GÖYÇE adı altından tüketmeye devam edeceklerdir. Müşterilerimiz bizlere bugüne kadar sundukları desteklerini devam ettirecekleri, bölgemize güç ve Marka değeri katacak bu isme sahip çıkacaklarınada güvenimiz tamdır.

 

VURALLAR Nak.Gıd.Ltd.Şti.adına

A.Rıfat VURAL

İnternet sitemiz    : www.cildirgoyce.com

Facebook  : ÇILDIRGÖYÇE SÜT ÜRÜNLERİ

İnstagram     :   goyce_sut_urunleri

Whatsapp :  0 530 849 88 00 & 0 555 762 10 49