www.cildirgoyce.com

YILDIZ " HARİTA BİZİMLE DEĞİŞECEK"

YILDIZ

Milliyetçi Hareket Partisi...

     Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan Milletvekili adayı Osman Nuri Yıldız, Ardahan Halkının Kurban bayramını kutlarken gündeme dair bir çok açıklamada bulundu.

   MASUME VERİLEN OYLARI ÖRĞÜT SAHİPLENDİ

   "7 Haziran seçimlerinde HDP´nin Ardahan´da birinci pati olası Ardahan´ın Ülkemizdeki imajını değiştirmiş ve Terör bölgesi olarak gösterilmiştir. Ardahan´la bağı bulunmayan terör ögütü bu durumdan istifadem ederek Ardahan´da seçitli olaylar yaratarak bu durumdan kazan sağlamayı amaçlamıştır. Oysa İlimizde yaşayan herkes birlik ve beraberlik içerisinde yaşamlarına devam etmektedir. Bazı bölgelerde halk terör örgütünün baskısı altında kalarak oyunu kullanmak zorunda kalsa da özellikle il  merkezin de HDP´ ye kullanılan oylan tamamiyle masumane ve artniyeti bulunmayan oylardır. Lakin örgüt´ün pevasızca davranması sonucu halk tedirgin bir duruma düşmüştür."

SARI İLE MOR ARASINDA BİR FARK YOK

   "Haziran seçimleri sonrası haritada oluşan renk gerek Adahan´da gerekse gurbette yaşayan hemşerilerimiz tarafından tepkilere yol açmıştı. Binlerce yıldır kardeşlik için yaşacak dahi çeşitli ayrışmalar baş göstermeye başlamıştır. 1 Kasım sonrası haritadaki renkte değişecektir. Değişen rengin mor yada sarı olması arasında bir fark yoktur bize göre. 1 Kasımda ilimiz Ardahan´da renkte partimizin rengi olacaktır. Bu zafere Milliyetçi Hareket Partisi ulaşacaktır"dedi