www.cildirgoyce.com

YILMAZ, AKTAŞ´I HAİNLİKLE SUÇLADI

YILMAZ, AKTAŞ´I HAİNLİKLE SUÇLADI

2015 Yılı 25 inci...

        2015 Yılı 25 inci dönem Milletvekili seçimleri Cumhuriyetimizin çeyrek asrında karşılaştığımız bazı olumsuzluklarla bir seçim sonucunda meclise Milletin temsilcileri olarak gönderildi.

      Millet her seçimde kendisini temsil edecek insanları, ya da atanmışları seçer. Bu insanlar halka kendilerini nasıl tanıtırsa, seçmen onların özelliklerini araştırmadan. Söylemlerine inanarak veya mevkilerine, konumlarına bakarak oy verirler. Kurtarıcısını aradığı için düşünmez bu insan meclise gittiği zaman benim için ne yapacak. Benim isteklerimi almaya çalışacak mı, benim haklarımı savunacak mı veya benim yaşam standartlarımı yükseltebilecek mi. Bu adayı seçelim ben diğer adaya karşıyım düşüncesiyle hareket eder, Ama hiçbir zaman demez bir dönem daha boşa geçti, ömrümden 4 yıl daha eksildi bazı umutlarım vardı gençliğim dinamizm ve umutlarda gitti.

     Evet bir umut daha hüsranla sonuçlandı. CHP de istenmemesine rağmen atanmış milletvekili adaylarının seçime gönderilmesi. AKP de halk tarafından tercih edilmeyen adayların genel merkezlerince aday gösterilmesi sonucu. Adaysız kalan Ardahan da halkın önceden tanıdığı ve güvene bilir dediği istenmeyenlerden de kurtulmak için Yine toplum içerisinde,Türk, Kürt ayrımcılığı yoktur diyerek. Gizli destek verdiği. Seçilme şansı olmayan, HDP nin adayının en büyük oy oranıyla seçilmesine sebep oldu.

       Halkın umudu vardı, belki bu aday bize faydalı olur diye. Görülüyor ki meclis dışındaki ilk icraatı kendi memleketinde, pkk nın savunuculuğuna soyunması halkın pkk taraftarıymış gibi izlenim yaratılması. Kürtçülüğü savunurken kendisine oy verenleri mahcup etmesi. AKP nin Kürt adayını Kürt değilmiş gibi dışlaması bu insanların gerçekteki yüzünü ortaya koymuş oldu. 

      Ardahan´ımızda Kürt halkı var ,Türk halkı çoğunlukta ama bölücülük yoktu insanlar hısım akraba dünür olmuş kardeş gibi geçinirler. Bu kitleleri ayırmak zordur. 

      Ardahan da herkes özgürdür, toprağı kendisine ait tarlası hayvanı bağı bahçesi vardır. Komşusuyla toprak üzerinde m2 kare hesabı yapar bu onun özgürlüğünü gösterir. Evine götürdüğü ekmeğini alın teriyle kazanmıştır. Oda bilir ekmeğini helal parayla aldığını halkına ve vatanına hainlik etmeyeceğini. ÖZGÜRLÜĞÜNÜN TADINI ÇOK İYİ BİLİR. ALNI AÇIK DOLAŞIR. AÇ OLSA DAHİ KENDİSİNİ TOK GÖSTERİR GURURUNU ÇİĞNETMEZ.

       Görüyoruz ki,Yıllarca halka zulüm eden. Ardahan da dahi masum insanları katleden terörist bir örgütün savunuculuğuna yeltenen, halkı temsil etmesi gereken birisi. Teröristlere özgürlük diyor. Özgürlük olmasa, sen bu konuşmayı bu şekilde yapabilir miydin. eğer teröristlere özgürlük istiyorsan yıllarca katlettikleri masum, Kürtlerden asker, polis, öğretmen, doktor ve Türk halkından özür dileyip,Özgürlük istemelisin. Ama nafile cani af edilmez. Doktor dilinde de vardır şizofreniden güven beklenmez. 

 ?Mücadelenizin Kürt halkı önderi, Öcalan? diyorsunuz. Dürüst Kürt halkı caniyi önder seçmez dış güçlerin çıkarları bittiği anda sahipsiz kalırsınız. Bugün Türkiye Cumhuriyeti bürokrasisinde, binlerce dürüst Vatan sever Kürt vatandaşı vardır. Masum Vatan sever Kürt köylüsü vardır. Sizleri sadece seyrediyorlar çünkü size inandı ve son hakkı verdi verilen bu imkanı bir daha görme şansınız olmayacak. Çünkü bu devlette Işığımız Cumhuriyetle doğdu ve aydınlattı. Memleketimiz kardeşçe yaşamayı isteyenlere her zaman yeter istemeyenler söner gider.

       Sizi Ardahan halkının vekili olarak görmüyoruz. Siz korkularınızla buluşup terörizmin bir temsilcisi oldunuz. Özgürlüğünüzü, edindiğiniz Dr. mesleği ile ispatladınız. Hainliğinizi halkı kandırmakla ispatladınız. ÖNCE VATAN DİYORUZ, ÖZGÜRLÜKLER TÜM VATAN SEVENLERİN HAKKIDIR. 


 METİN YILMAZ 

25. Dönem CHP Ardahan Milletvekili Aday Adayı