YÜZDE 45,7 İLE 2-0

YÜZDE 45,7 İLE 2-0

Anketler 2-0 diyor..

      7 Haziran Genel seçimleri için Ardahan`da yapılan anketlerde Adalet ve Kalkınma Partisinin 2 Milletvekilliğinide alacağını gösteriyor.

    www.tarafsızhaber.com sitesi tarafından 2766 denek üzerinden yapılan ankette AK Parti Ardahan`da yüze 45,7 oy oranıyla birin parti oldu. 

   Anket sonuçlarına göre AK Parti Ardahan`da iki milletvekili çıkartıp Prof. Dr. Orhan Atalay ve Veteriner Hekim Yunus Baydar`ı TBMM`ine göndererek bir ilke imza atıyor.

     Anket Sonuçlarını değerlendiren Adalet ve Kalkınma Partisi Ardahan Milletvekili Adayları Prof. Dr. Orhan Atalay ve Yunus Baydar " Ardahan Halkı yapılan hizmetlerin farkındadır. Hizmetleri daha hızlı ve etkin bir şekilde İlimize ve İlçelerimize ulaşması için, Ankarada daha güçlü olmamız için, tercihlerini bizden yana kullanacakları inancındayız. Biz AK Parti Milletvekili adayları İlimizin kalkınması için dün neler yaptıysak yarın kat kat fazlasını yaparak Ardahanı modern şehirlerle yarışır hale getireceğiz. Biz Ardahan Halkına şu projemiz var bu projemiz var diyipte hayal satmıyor. Ardahan`a yaptıklarımız ortadadır. Ardahan halkıda çok şükür çakılan her çivinin, yer yatırım farkındadır. 7 Haziranda Ardahan halkı tercihini bizden yana kullandığında daha güçlü bir Ardahan inşa etmek için tüm güçümüzle dün olduğu gibi bugünde çalışacağız. Bizim önceliğimiz ideolojiler değil Ardahan ve Ardahan`da yaşayan insanlardır" dediler.

      Ak Parti Milletvekili Adaylarının Çıldır, Damal, Hanak, Posof, Göle ve Ardahan`da düzenledikleri esnaf ve köy ziyaretlerinde halk tarafından yoğun ilgi ile karşılanması ve anket göstergeleri Ak Parti`nin Ardahan 2-0 yapması süpriz olmayacak gibi görünüyor.